四级词汇练习题1

1.The Bushmen are _______ hunters even though their weapons are primitive.
  A.favourite
 B.original
  C.sufficient
  D.expert

  2.Before he left the White House, the president made a _______ speech.
  A.quaarel
  B.symbol
  C.automobile
  D.farewell

  3.The local government has begun a _______ in this city to cut down the traffic accidents.
  A.protest
  B.punishment
  C.protection
  D.project

  4.It is highly _______ that he come here tomorrow to join us.
  A.desirable
  B.doubtful
  C.good
  D.wanted

  5.A new idea began to _______ from his mind when he was on his way back home.
  A.emerge
  B.output
  C.starve
  D.tend

  6.If you just stay in this city for few days, we can give you a _______ library card and you can still make use of the books in the city library.
  A.terminal
  B.temporary
  C.regular
  D.chamber

  7.When you buy anything expensive, never forget to ask for the _______ from the shop.
  A.render
  B.trust
  C.receipt
  D.tale

  8.These programs are designed for those young people who want to _______ higher education but do not have enough time to go to university.
  A. insure
  B.purse
  C.purchase
  D.pursue

  9.In order to write his paper, he borrowed a lot of _______ books from the school library.
  A. implication
 B.reference
  C.sample
  D.saucer

  10.When he opened the door, he used too much force and _______ the key.
  A.trailed
  B.varied
  C.twisted
  D.wicked

  答案:
  1.D 2.D 3.D 4.A 5.A
  6.B 7.C 8.D 9.B 10.C


版权所有:英语四级考试网 www.cet4v.com,转载请注明来源。