四级词汇练习题4

1.1,3,5,7 and 9 are _______ numbers and 2,4,6 and 8 are not.
  A.odd
  B.even
  C.extra
  D.nut

  2.He always _______ to everything and never agrees with anybody.
  A.projects
  B.gives
  C.folds
  D.objects

  3.I was born in Japan, but I have _______ Chinese citizenship.
  A.retained
  B.represented
  C.reported
  D.required

  4.He made a rough _______ of the first floor of that building, showing us where his office was located.
  A.painting
  B.illustration
  C.drawing
  D.sketch

  5.He is deeply _______ in the trouble of his company.
  A. involved
  B.occurred
  C.packed
  D.represented

  6.He always leaves _______ for all the words he does not know in his translation.
  A.blankets
  B.blind
  C.black
  D.blanks

  7.Smoking and drinking are regarded as _______ in some countries because they do no good to health.
  A.vices
  B.habits
  C.customs
  D.copies

  8.The news has not yet been officially _______ by the government.
  A.struck
  B.confirmed
  C.founded
  D.pointed

  9.These are two _______ issures, but people often take them as one.
  A.ruin
  B.nest
  C.distinct
  D.castle

  10.What _______ did you watch on television last night?
  A.wave
  B.frequency
  C.channel
  D.tunnel

  答案:
  1.A 2.D 3.A 4.D 5.A
  6.D 7.A 8.B 9.C 10.C





版权所有:英语四级考试网 www.cet4v.com,转载请注明来源。